fbpx

Külaskäik KAI Restosse: kaunis merevaade ja eksootiline atmosfäär

KAI Resto asub Tallinna Linnahalli taga aadressil Mere pst 20c. Juba kohale saabudes lummas mind uhke merevaade ning restorani eksootiline atmosfäär. 

Mõnusa chill vaibiga on KAI Resto peene stiiliga, aga samas ka selline lihtsam koht. Palju rohelust, suurte akende tõttu ka avarust ja akendest avaneb imeline vaade merele, kust võimalik ka saabuvaid ning lahkuvaid laevu jälgida. 

Lisaks sellele, et külmade saabudes on siin mõnus looduslähedane vaib istuda, siis suvel kui võimalus terrassil olla on siin veel mõnusam. 

ToiduNautleja Restoranide Nädala ajal 4.-13.oktoobril tuleb nautlemiseks kaks erimenüüd.

Kalamenüü 38 eur:
Kolme kala carpaccio – õrnsoolane lõhe / tuunikala / siiafilee / päikesekuivatatud tomati pesto / avokaado-toorjuustukaste / Comté juust
Kaheksajalg – varajane ja sinine kartul / ahjuköögiviljad / sidruniõli
Mango tort – kookosebiskviit mahlase mangokreemiga

Lihamenüü 38 eur:
Salat suitsupardiga – suitsutatud pardifilee / brie juust / draakonivili / karamelliseeritud pirn / pistaatsiapähkel / mango-pirni kaste
Vasikafilee – padroni pipar / varajane kartul / mais / peedi-kirsi kaste
Belgia küpsis – õhuline vanillibiskviit / õrn koor Belgia küpsise maitsega

Proovisin hetkel nende pakutavat kalamenüüd. Eelroaks toodi lauda kolme kala carpaccio – nii mõnus värske, maitsekas ja kerge roog.

Pearoaks on kaheksajalg – erinevad maitseained loovad erilise maitsenüansi. Liha pole nätske ja ideaalse küpsusega. Praad on väga suur, mis veelgi suuremal taldrikul serveeritakse :). Eriti meeldivad mulle kaheksajala kõrval erinevad aedviljad. 

Kui algselt tundus eelroog veidi väike, siis pearoaga nägin vaeva, et selle jaksaks ära süüa. Seega tegelikult oli kõik paigas, roogade suurused, et need ülemäära suured/väikesed ei ole ja saaksid kõike täiel määral nautida. Väga hindan, et pearoa taldrik oli kuum lauda tuues, et toit kohe külmal taldrikul ära ei jahtuks.

ToiduNautleja ajal pakutavaid desserte hetkel veel proovida ei olnud võimalik kuna need tulevad ainult selle kampaania ajaks. Siiski proovisin nende ühte desserti Musta Ruutu (šokolaadibiskviidi ja rummi šokolaadikreemi kook) 7.9 eur. Oli kreemiselt magus ja sees on ka pisike pähkli üllatus.

Kui soovid ka neid erilisi roogasid maitsta ülihea hinnaga, siis broneeri laud juba täna KAI Restosse ja naudi 4.-13.oktoobril.

Sisekujundus oli kaunis ning harmoneerus meeleoluka muusikaga, mis lisas õhtusse toredat energiat. KAI Resto pakub ka erinevaid üritusi ja DJ-de esinemisi. Restoran mahutab talvel kuni 200 ja suvel kuni 300 inimest, mistõttu see on suurepärane paik romantilisteks õhtuteks, sünnipäevadeks ja ka firmapidudeks. Nad pakuvad ka kõrgkvaliteetseid vesipiipe – kindlasti midagi, mida tasub proovida!

Unikaalne atmosfäär, maitsvad road ja mõnus meelelahutus – see kõik teeb KAI Restost ühe Tallinna parimatest kohtadest, kus aega veeta.

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga