fbpx

Mere Resto – ideaalne hommikusöögiks kui ka romantiliseks õhtuks

Mere Resto asub Tallinna südalinnas aadressil Mere pst 4. See on ideaalne koht romantilisteks õhtuteks või ka ärikohtumisteks. Meeldiv teenindus ja hubane atmosfäär tekitasid mõnusa koduse tunde.
Restorani atmosfäär on eksootiline ja uhke oma rohelise-kuldse interjööriga.

ToiduNautleja Restoranide Nädala ajal 4.-13.oktoobril tuleb pakkumisele:

Kalamenüü 38 eur:
1. Avokaado salat hiidkrevettidega – avokaado salat / hiidkrevetid / tomatid / küüslaugu ja salsa rosso kaste
2. Grillitud meriahven – köögiviljad / selleri-lillkapsa-õuna kreem
3. Kook “Maurizio Cattelani banaan” – banaanikujuline kook Maurizio Cattelanilt, sees õrn biskviit, banaanikaramell, õrn kohvimaitseline kreem, kook kaetud šokolaadiveluuriga

Lihamenüü 38 eur:
1. Veise carpaccio – veise sisefilee / trühvel / grana padano juust / tomat / frisee / oliiviõli
2. Pardifilee – kergelt suitsutatud pardifilee / köögiviljade maisi-kikerhernepüree / pikantne kirsi-peedikaste
3. Johannes Vermeeri “Tüdruk pärlkõrvarõngaga – mandlibiskviit / eksootiline karamell mango ja passioniviljaga. 

Käisime seekord proovimas mõlemat erimenüüd. Esimeseks käiguks on avokaado salat hiidkrevettidega – kindel lemmik pakutavast kahest eelroast! Maitseb suuresti ka nendele, kes muidu avokaadot ei söö 😋. Hiidkrevetid säravad igas ampsus!

Lihamenüü eelroaks on veise carpaccio – juust annab mõnusa soolasuse, aga samas kogu kooslus mõnusa maheda maitse.

Kalamenüü pearoaks on grillitud meriahven – hea naturaalne liha nii nagu mulle meeldib. Aedviljad roa kõrval taas minu maitse järgi ja mõnusalt krõmpsud. Kogu kala ja selle krõmpsuva naha muudab veelgi ideaalsemaks peale pigistatud laimimahl.

Lihamenüü pearoaks on suitsune pardifilee – kui otsid suitsuliha, siis see on sulle ideaalne roog. Kogu toit kenasti läbimõeldud ja iga pala taldrikul harmoneerus kenasti.

Kalamenüü magustoiduks pakuvad nad banaanikujulist kooki – kohvikreemine, mõnusalt magus, aga mitte ülemäära. Kui sa kohvijooja ei ole, siis ei pruugi see kook sulle väga meelepärane olla. Minule, aga meeldis 😋.

Lihamenüü desserdiks tuuakse lauale valge pärl. Kindlasti oleks efektsem kui oleks reklaamis pakutaval taldrikul, aga magustoidu maitset see kohe kindlasti ei riku 😉. Passioni maitse on siidises koogis meeldivalt tunda ja põhjas biskviidi-pähkli krõmpsuv tekstuur nii mõnus.

See oli minu teine külastus Mere Restosse ja seekord ei pidanud samuti kõrgetes ootustes pettuma 😉. Omanäoline interjöör ja teistmoodi väljapanekuga road üllatasid taas.

Kasuta kindlasti seda võimalust ja külasta kuni 13.oktoobrini Mere Restot, et samuti nendest eripakkumistest osa saada!

Restorani menüü on tõeliselt mitmekesine, seal leidub päevapraade ja roogasid alates sushist kuni burgerini. Lisaks on neil ka laia valikuga hommikusöögimenüü. Värsked koostisosad ja loomingulised retseptid – tasub teinekord neid ka kindlasti proovima tulla!
Lisaks sellele toimuvad seal ka live esinemised ning õhtuti mängivad DJ-d taustaks klubimuusikat.

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga