fbpx

Bruxx – New Belgian restoran Rotermanni kvartalis

Rotermanni kvartalis Rotermanni 2 on avatud suhteliselt uus omanäoline restoran nimega Bruxx – New Belgian. Silma hakkab kohe selline tume ja puitjas stiil suure avatud köögiga. Restoran paikneb kahel korrusel seega ruumi ja avarust on piisavalt:)

Tavamenüüst leiab erinevaid tartare, mereande, burgerit, parti, küülikut ja vastavalt hooajale ka muud head paremat.

ToiduNautleja kampaanias osalevad nemad teist korda olles eelmisel korral külastajate seas TOP 5-ndal kohal olev restoran.
Seekord tulevad nautlemiseks sellised kolm erimenüüd:

Lõunamenüü 24 eur:
Õrn baklažaan talu kodujuustu, värskete tomatite, mahlase lehtede ja oliivipestoga
Veisepõsk austerservikute ja hautatud köögiviljadega

3-käiguline menüü 1 (32.50 eur)
Fritto mereannid vürtsikas meekastmes
Pardikoiva confit kartulipüree ja punase veini kastmega
Creme brulee värskete marjadega

3-käiguline menüü 2 (34.00 eur)
Veiseliha carpaccio parmesani, marineeritud sibulate, oliivide ja isetehtud pestoga
Searibid krõbeda sibula ja coleslaw salatiga
Belgia vahvel jäätise ja värskete marjadega

Proovisin ära juba nime järgi sööma kutsuva roa – mereannid. Tšilli-meega glasuuritud ja fritüüritud erinevad mereannid viisid keele alla. Kindlasti tasub nautlema minna!

Fritto mereannid vürtsikas meekastmes

Teine minu lemmik, mida otsimas käin restoranides on veisepõsk. Bruxx restorani kokad valmistavad seda eriti pehme ja mahlasena. Kartuliputru oli minu jaoks liiga palju ehk tühja kõhuga kohe kindlasti ei pea lahkuma.

Veisepõsk austerservikute ja hautatud köögiviljadega

Nii ja kõige lõpetuseks üks eriline pärl! Creme brulee – mõnusalt krõmpsuva suhkrukattega ja eriliselt sametise konsistentsiga. Marjad nagu äsja põllult korjatud. Vaieldamatu lemmik!

20.-29.mail toimub ToiduNautleja Restoranide Nädal ja seda kõike on ka sul võimalik nautima minna! Broneerimine on ka juba avatud!