fbpx

Itaalia köögiga restoran Rucola Peetri – mitte ainult pitsarestoran vaid palju enamat

Rucola restoran asub Tallinnas, Peetri alevikus, aadressil Peetri tee 2. Kui eemalt juba sõita, siis eksida pole võimalik kuna kaugelt paistab suur Peetri tuulik ja selle kõrval asub ka Rucola restoran.

Lõunal on siin nii palju sigimist-sagimist ja rahvast väga palju. Tundub, et lemmik lõunasöögi koht siin kandis.

Külalisi ootavad nad kahel korrusel, kus all on avatud köögiga pitsaahi ja võimalik kogu melus rohkem olla, siis üleval on suur avar ruum, kus võimalik ka privaatseid üritusi korraldada.

Teine korrus
Esimene korrus
Esimene korrus

ToiduNautleja Restoranide Nädala ajal 16.-25.veebruaril ootab Rucola Peetri enda juurde kolme erimenüüd nautlema!

2-käiguline menüü 15 eur:
Tartufo pizza – trühvlikaste / mozzarella / puravikud / rukola / crudo sink / parmesan
Tiramisu

3-käiguline menüü 24 eur:
Eelroog:
Croquette – crudo / mozzarella / basiiliku geel / tomatikreem / soolane besee
Pearoa valikud:
1. Lambakoot – bataadikreem / gorgonzola / maapirni krõbedik / brokolini / punaseveini ‘jus’
2. Kaheksajalg – bisque risoto / estragonipesto / fermenteeritud nuikapsas
Dessert:
Kitsejuustu mousse – viigimarjad / punane vein / gorgonzola / vahukoor / besee

Taimetoidumenüü 15 eur:
Quinoa salat – quinoa / avokaado / edamame oad / India pähklid / varsseller / värske salat / tsitruse kaste
Vegan pollo pizza (gluteenivaba põhja võimalus) – tomatikaste / vegan juust / vegan kana / paprika / ananass / rukola

Valisin EELROAKS huvitava nimega Croquette. 12h kuivatatud magus-soolakas besee ja mozarella juustupall🤩. See juba kõlab nii hästi, et maitse on veelgi parem😋! Tomatikreemi ja basiiiku geeliga sobitub kokku ideaalselt ja kogu kooslus annab nii huvitava maitsenüansi.

PEAROAKS valisin Atlandi ookeani kaheksajala. Väga kaunis roog, fermenteeritud nuikapsas näeb välja nagu meduus taldrikul 😜. Hästi merelähedane roog nagu olekski kuskile Itaalia väikelinnakesse tulnud. Prantuse tehnika ja Itaalia maitsetega risotto on nii mõnusalt kaheksajalaga sobituma pandud. Väga suur portsjon ja toitev – tühja kõhtu kartma ei pea. Kaheksajalg on õige küpsusega! Kiidan, aitäh 😇!

MAGUSAKS pakuvad nad ühel menüül kitsejuustu moussed, mida ka ise proovida tahtsin. Nii huvitav ja peen väljanägemine desserdil ja veel põnev sisu😋! Huhhh selle kohta pole sõnu!! Kõik mu lemmikud on taldrikule korraga saanud – sinihallitusjuust, kitsejuust ja viigimari. Wow! Sa pead seda proovima👌!

Kui tahad tõesti maitsenaudingut saada ja erilisi maitseid/midagi teistsugust, siis broneeri endale ruttu laud Rucola Peetrisse! Kohad lähevad nagu soojad saiad!

Antud pakkumisi saad kasutada ainult ToiduNautleja Restoranide Nädala ajal 16.-25.veebruaril. Broneeri laud Rucola Peetrisse SIIT!

Teine korrus

Teine korrus

Teine korrus

Esimene korrus

Avatud köögiga esimese korruse osa