fbpx

Maitsenauding Hoov number 6 restoranis

Tallinnas, Telliskivi tn 2 aadressil asub uus restoran Hoov number 6. Mainimist tasuks kindlasti ka see, et selles majas asus varem paljude lemmikrestoran Kolm Sibulat. Nüüd ootavad uued kokad ja väga põnevaid roogasid maitsma Hoov number 6 meeskond. Restorani menüü on koostanud Michelini noorkoka auhinnaga pärjatud Daanius Aas.

ToiduNautleja Restoranide Nädalal 16.-25.veebruaril pakuvad nad nautlemiseks kahte huvitavat menüüd:

3-käiguline menüü 35 eur:
Kanamaksa patee – kanamaks / punane sibul / hapusai
Koha – fenkol / miso
Astelpaju – valge šokolaad / toorjuust

Taimetoit 32 eur:
Kikerhernes – hummus / till / pita
Austerservik – jõhvikakaste / shiso / pähklipuru
Šokolaad – brownie / kõrvitsakreem / martsipan

Mina soovisin proovida seekord nende taimetoidumenüüd. EELROAKS on kikerhernes – mõnus kreemjas ja hea naturaalne, koos veidikese tilliõliga selline kerge ja kevadet meenutav nagu oleks karulaugu hooaeg käes. Sooja ja pealt veidi krõbeda pitaga väga maitsev. Juba eelroast saab kõhu täis.

PEAROAKS tuleb lauda austerservik: mmm kui hea krõmpsuv. Erinevad maitsed keerlevad suus ringi. Taimetoidu fännidele kindlasti meeldiks selline kooslus taldrikul. Shiso annab juurde igasse ampsu sellise iidse sügava metsa tunde. Väga omapärase maitsega on see leht. Äge et meil Eestis kokad nii erinevalt suudavad meistriteoseid taldrikule seada!

MAGUSTOIDUKS pakuvad nad šokolaadi-browniet – taaskord nii põnev välimus, erinevad tekstuurid ja maitsed. Hapukas vaarikapuru peal martsipani tekiga ja šokolaad kõrvitsakreemiga. 

Kui soovid uusi põnevaid maitseid taldrikul kogeda ja eesmärk pole kõhtu punni süüa vaid naudelda ja avastada uusi maitseid, siis Hoov restorani kokad ja teenindajad tagavad selle kindlasti! 

Broneeri endale kiirelt üks nende erimenüüdest ja kasuta võimalust kuni 25.veebruarini, et neid külastada soodsama hinnaga kui tavapärasel ajal! Broneeri Hoov number 6 restorani ToiduNautleja Restoranide Nädala ajaks SIIT!