Röstitud pardirind Farm restoran Tallinnas. ToiduNautleja Restoranide Nädal

Restoran Farm Tallinnas – värske leib, elav muusika ja maitsete pidu

Kui sa veel pole Farmis käinud, siis pane see endale sügise bucket list’i! 🍂 Asub otse Tallinna vanalinnas, Müürivahe ja Viru tänava nurgal. Nii kui sisse astud, on kohe selline tunne, et aeg võtab tempo maha – kuidagi rahulik ja kodune, aga samas pidulik. Mõnus rukkileiva lõhn tungib ninna😋.

Alustan algusest. Kui Farmis lauda istud saad kohe värsket leiba hakata nautlema. Ja mitte lihtsalt tavalist leiba. Nad küpsetavad iga hommik värsket rukkileiba Rukis kohvikus. Kui lahkuma hakkad käi sealt ka läbi, äkki saad kaasa osta mõne maitsva koogitüki/saiakese😉.

Leiva saladus – mustsõstar, mis annab sellele sügavama maitse. Tulemus on huvitav – korraga soolakas ja magus, peal soolahelbed, mis teevad iga ampsu natuke krõmpsuvaks. Mustsõstar lisab juurde pehmust ja tasakaalu. Ja nii lihtne asi nagu leib suudab juba alguses panna sind tundma: okei, nüüd tuleb hea õhtu 🤩 🥖✨.

Farm restoran Tallinnas. ToiduNautleja Restoranide Nädal
Avatud köök – klaasi taga toidumaagia

Farmis on üks äge asi – köök on avatud klaasi taga. See tähendab, et saad ise näha, kuidas su toit valmib. See loob kogu ruumile avarust ja annab juurde sellist ausat fiilingut: pole midagi peita, kõik sünnib su silme all. 👨‍🍳


🎶 Live muusika – ainult 4 õhtut!

Nüüd üks põhjus veel, miks just ToiduNautleja ajal Farmi minna. Nimelt kampaania ajal kahel reedel ja laupäeval(ehk kokku 4 õhtut) on seal elav muusika. 🎤 Filippo Pozza ja Tommaso Primavera loovad sellise atmosfääri, et tunned end justkui kuskil väikeses Euroopa pealinna klubis – romantiline, hubane ja samas rõõmus.

3-käiguline õhtumenüü erakordselt hea hinnaga on saadaval ainult 2.–12. oktoobril ToiduNautleja Restoranide Nädala ajal ja laud tuleb ette broneerida SIIT vähemalt 1 päev ette.

🍴 Õhtumenüü – 40€
  • Veis – röstitud veiseliha / karulauk / hapuoblikas / must trühvel / metsaseened / sinepiseemned

  • Part – grillitud pardifilee / vürtsikas kõrvits ingveriga / küpsetatud pastinaagipüree / peet / astelpaju-meekaste

  • Šokolaad – šokolaadimousse / rukkileivajäätis Vana Tallinna likööriga / jõhvikakaste

Farm restoran Tallinnas. ToiduNautleja Restoranide Nädal
Röstbiif – pehmus ja maitsete harmoonia

Kui lauda toodi röstitud veiseliha, siis esimene amps juba veenis mind. Liha oli nii pehme ja naturaalse maitsega, et tegelikult ei vajagi lisakastmeid, aga siiski lisasid lisandid veel maitse efekti juurde.
Sinepiseemned andsid mõnusa soolasuse, salat oli hapukas, mis sobis ideaalselt. Ja need seened🤩 – mõnusalt krõmpsud ja täiesti täiuslik lisandus.

Kõik koos toimis ideaalselt: soolakas, hapukas, sinepiseemne krõmps😋.

Röstbiif Farm restoran Tallinnas. ToiduNautleja Restoranide Nädal
Pearoog part – krõbe nahk, pehme liha

Liha oli pehme, lihtne närida, täiesti täiuslik küpsus. Nahk – krõmpsuv, magus-soolakas. Kõrvale oli pandud vürtsikas kõrvits ingveriga ja pastinaagipüree – nii maitsekad lisandid, et iga amps lisas midagi uut.

Lisaks oli üks tore detail – pearoog toodi kuumal taldrikul. Väike asi, aga see näitab, et nad mõtlevad läbi, kuidas toit oleks just selline nagu peab. 🔥

Röstitud pardirind Farm restoran Tallinnas. ToiduNautleja Restoranide Nädal

Šokolaadimousse – rukkileiva ja Vana Tallinnaga

Magustoiduks tuli šokolaadimousse. Tõeline šokolaadisõprade unistus – sametine tekstuur, pole liiga magus vaid täpselt paras.
Huvitav nüanss tuli rukkileivajäätisest ja Vana Tallinna liköörist. Lisaks andis jõhvikamoos hapuka nüansi, mis sidus kõik kokku.

See oli ideaalne lõpetus kogu õhtule. 😍

Šokolaadimoussee Farm restoranis Tallinnas. ToiduNautleja Restoranide Nädal
🎼 Muusika + toit = täiuslik atmosfäär

Taustamuusika on selline rahulik – romantiline vibe, mis sobis ideaalselt.

Kui sinna lisad veel need neli õhtut (reeded ja laupäevad), kus on live muusika, siis kujuta ette – suurepärane toit, klaas head veini ja elav esitus. Täiesti täiuslik õhtu Tallinna vanalinnas🤩😋.

Farm restoran Tallinnas. ToiduNautleja Restoranide Nädal

Farmis on igal hommikul värskelt küpsetatud leib, mille saladuseks on mustsõstar.
Avatud köök annab ruumile avarust ja ausust ning toidud, mis on korraga kodused ja gurmee – röstbiif, part ja šokolaadimousse.
⭐ Ja boonusena elav muusika neljal õhtul, mis teeb õhtu veelgi erilisemaks.

Kui tahad sügisel midagi meeldejäävat, siis sea sammud Farmi poole 2.–12. oktoobril. Aga ära unusta – broneeri laud ette, muidu jääd lihtsalt heast pakkumisest ilma.

Farm restoran Tallinnas. ToiduNautleja Restoranide Nädal
Farm restoran Tallinnas. ToiduNautleja Restoranide Nädal
ET EN RU FI