fbpx

Lihameistri leiad liharestoranist MEAT Resto & Butchery

MEAT Resto & Butchery asub Haaberstis, Tiske Ärimaja 1.korrusel. Autoga vaid 15min kaugusel kesklinnast. MEAT ühendab endas koos liharestorani ja butchery äri, kust saab osta koju kaasa koos lihameistri soovitusega linna parima lihatüki.

Restorani sisenedes võttis meid vastu sõbralik teenindaja ja kõrvu kostab romantiline muusika. Lauda juhatamise järgselt tutvustatakse erimenüü kõrvale sobivat joogipaketti. Meid paigutati kamina kõrvale, mis õhtu eel ka põlema süüdatakse. Romantiline õhkkond juba iseenesest loodud 🙂

ToiduNautleja Restoranide Nädala ajal 15.-23.veebruar saate nautima minna kahte erimenüüd eriti soodsa hinna eest! Käisime ka meie vaatamas, mida pakutakse:)

2-käiguline menüü (10.00 €)
BORŠ KLASSIKALINE – veiseliha, hapukoor 
Karamelli panna cotta

3-käiguline menüü (25.00 €)
Grillitud tiigerkrevetid tšillikastmega 
Black angus New York steak 200g +1 lisand+1 kaste – marmorjas veise välisfilee Uruguayst 
Šokolaadi mousse – liköör Vana Tallinn, kirss, kamaküpsis 

Grillitud tiigerkrevetid: pehmed ja maitsvad, koos tšillise kastmega viivad keele alla.

Klassikaline borš: väga maitsev, soolakas, veiseliha ja peet mõnusalt pehme. Kindlasti üks parimaid boršše, mida saanud olen!

Black angus New York steak: lisanditeks valisime kõrvale seenekastme ja grillitud köögiviljad. Liha on pehme ja mõnusalt soolakas, hästi maitsestatud. Juurviljadele lisas ägedat efekti MEAT resto pealekõrvetatud logo 🙂 Seenekaste mõnusalt soolakas. 

Karamelli panna cotta: ülimalt maitsev, magusasõprade lemmik kindlasti! Pehme karamell panna cotta peal on jumalik, karamelli popcornid väga mõnusalt krõmpsuvad.

Šokolaadi mousse: likööri on päris korralikult tunda, kreem sametine ja pehme. Pole liiga magus ja kirssidega koos väga maitsev. Väga efektselt toodi lauda ja algul on tohutu silmailu 🙂

MEAT Resto & Butchery avati 2016 aasta detsembris. Asudes Tallinnas Tiskre asumi ringtee äärses Tiskre ärimaja esimesel korrusel 300 ruutmeetrisel pinnal ja on esimene sellise konseptsiooniga restoran Eestis, mis ühendab endas koos liharestorani ja butchery äri. Restoranis on kohti kuni 72-le inimesele (suviti lisandub veel suur 100m2 väliterrass), mis on kujundatud moodsa ja mugavana, kust ei puudu lisaks parimale lihavalikule hea veinide ja kokteilide valik. 

Broneeri enda elamus siin!