fbpx

Ocean 11 restoranis naudid ainulaadseid vaateid merele

Ocean 11 on kauni vaatega mereanni restoran, mis pakub naudinguid varastest hommikutundidest hilisõhtuni🤩. Suurem osa restorani hõrgutistest tuleb merest ja ookeanist, kuid esindatud on ka metsa- ja põllusaadused ning liharoad. Restorani peakokk Mihkel Kalbus hindab kõrgelt kodumaist ja hooajalist toorainet ning kombineerib traditsioonilisi toiduvalmistamise meetodid kaasaegsete tehnoloogiatega.

ToiduNautleja Restoranide Nädala ajal 17.-26.veebruaril pakuvad nad nautlemiseks kolme erimenüüd: BRONEERI SIIT!

Lõunamenüü 1 (28.00 €) 
Vürtsikas tuunikala tartar – krõbe riis / avokaado-laimi kreem / ananassi salat / murulaugu kaste 
Küpsetatud pardifilee – karamelliseeritud juurselleri kreem / estragoni porgand / Amarena kirsi kaste

Lõunamenüü 2 (25.00 €) 
Küpsetatud pardifilee – karamelliseeritud juurselleri kreem / estragoni porgand / Amarena kirsi kaste
Pistaatsia-mascarpone mousse – vaarika zelee / krõbe mandel / Aperoli reduktsioon

3-käiguline menüü (47.00 €) 
Lihaveise sisefilee carpaccio – rucola-ürdi salat / karulaugu-seedermänni seemne pesto / Andre Excellent juust
Koha ja kreveti ballotine – aurutatud kale kapsas / suhkruherne-rohelise sibula salat / valge veini-miso kastmega
Pistaatsia-mascarpone mousse – vaarika zelee / krõbe mandel / Aperoli reduktsioon

Lõunamenüüs pakutav tuunikala tartar on suurepärane, maitsed peensusteni maitsvaks timmitud 👌. Värske ja vürtsikas tuunikala on võrratu.

Teenindaja soovitab kõrvale ka sobivat veinivalikut. Vastuvõtt on meeldiv ja sõbralik, taustaks mängib romantiline meeleolu muusika.

Pearoaks proovisin pardifileed, mis oli ideaalse küpsusastmega. Juursellerikreem sobis väga hästi kokku kirsikastmega. 

Magustoiduks pakutakse pistaatsia mousseed. Dessert koosneb kahest kihist ja lisaks on ka silmale ilus vaadata. Kellele maitseb pistaatsiapähkel, siis meeldib ka see magusa kooslus 😋 

Lisaks maitsvatele roogadele saate nautida ka imelisi vaateid merele ja Tallinna vanalinnale🤩.