fbpx

Südamega tehtud road KACHKA restoranis

Kachka restoran asub Tallinna vanalinnas Laboratooriumi 33/Lai 49. Kes pole veel jõudnud neid külastada, siis selle kampaania ajal avanebki teil viimane võimalus, sest peale 26.veebruari sulgevad nad kahjuks oma uksed. Seega kahe käega soovitan neid külastada ja saada tunda südamega tehtud roogasid🥰

17.-26.veebruaril ToiduNautleja Restoranide Nädala ajal saate nautima minna kahte suurepärast erimenüüd mitme valikuvõimalusega. BRONEERI SIIT!

3-käiguline menüü 28 eur: 
Eelroa valikud:
1. Praetud vareenikud kartuliga
2. Krõbedad kartulipannkoogid – värske soolatud lõhe / hapukoorekreem
3. Heeringas – suitsukreem / peet / varajane kartul
Pearoa valikud:
1. Kiievi kotlet – kartulipüree / värske salat
2. Pardikoiva confit – juustu orzootto / foie-gras konjakikastmega
3. Mereannipasta “Rigatoni” – safran / valge vein / küüslaugu kaste
Magustoidu valikud:
1. Tonka mousse – soolakaramell / besee
2. Juustukook maasikatega
3. Ukraina vareenikud – kirss / mesi

Taimetoidumenüü 23 eur: 
Küpsetatud peedi ja kitsejuustu kreemi salat
Praetud vareenikud kartuliga
Šokolaadi kreem – oreo / soolatud karamell

Mina proovisin taimetoidu eelrooga, milleks oli peedi ja kitsejuustukreemi salat. Suurepärane kooslus! Salat on nii suur, et juba sellest sai kõht täis 🙂

Kõrvale pakutud soe ciabatta koos pestovõiga viis keele alla. Aitäh suurepäraste maitsete eest!

Pearoaks valisin pardikoiva confit, mis oli serveeritud juustu orzottoga. Mmm see roog oli küll nauding omaette ja väärib kindlasti esiletõstmist. Orsotto on maitsekas ja sõmer, konjakikaste lisab ideaalset hapukust ja part on nii pehme, et liha kukkus kondi küljest lahti. Pearoa portsjon on väga suur seega tühja kõhuga koju minemist siin kindlasti kartma ei pea 🙂

Natuke infot ka orsotto-orzotto kohta!
Tõlgitud inglise keelest – Orzotto on itaalia roog, mis sarnaneb risotoga, kuid selle valmistamisel kasutatakse riisi asemel pärl-odrast.

Maitseterohke õhtu lõpetuseks valisin desserdiks juustukoogi. Klassikaline juustukook, ei olnud üllatust maitsetes, aga nagu ikka on klassikaline tee see kindlam tee 🙂